COVID update 01/02/2022 : aanpassing regels verplaatsing wedstrijden

  • Vanaf wedstrijddatum 7 februari 2022 wordt uitstel van wedstrijden omwille van coronabesmettingen of quarantaines niet meer aanvaard. Enkel in onderlinge overeenkomst kunnen wedstrijden nog verplaatst worden mits het onmiddellijk voorstellen en vastleggen tussen beide clubs van een nieuwe speeldatum binnen het bereik van de normale duur van de competitie. De kosten van deze onderlinge wedstrijdwijzigingen zullen gefactureerd worden zoals voorzien in het reglement.
  • Alle clubs welke nog wedstrijden in te halen hebben dienen deze ingepland te hebben voor 15 februari (effectieve speeldatum kan na deze datum liggen)
  • Bij discussie omtrent het opnieuw inplannen van wedstrijden kan een datum en tijdstip opgelegd worden door de commissie MNC. Eventueel kan het thuisvoordeel afgenomen worden door op een neutraal terrein of het terrein van de tegenstander te spelen.*

*de commissie MNC behoudt zich het recht voor om deze maatregelen opnieuw bij te sturen, indien ze het nodig acht volgens de evolutie van de pandemie.

Ter info :