PLAY-OFFS VOLLEYBAL DAMES EN HEREN OP NATIONALE TV

In deze hectische periode waar intensieve sportbeleving een gemis is, verenigt volleyballend België zich om topvolleybal in hun competitie op nationale (en regionale) TV aan te bieden zowel voor Dames als voor Heren.

Vanaf 27 februari zal het mogelijk zijn om te supporteren voor het favoriete volleybalteam, weliswaar vanuit de eigen zetel tijdens de Play-offs van het seizoen 2020 – 2021.

In nauwe samenwerking en intens overleg tussen de Liga Heren, Volley Belgium en Volley Vlaanderen, werd een akkoord gesloten met de Nationale Loterij – Euromillions om elk speelweekend een topaffiche via een aantal zenders naar het grote publiek te kunnen brengen. Door deze opportuniteit zullen ook de play-offwedstrijden van de Liga Dames in beeld gebracht kunnen worden.  

Voor de TV uitzendingen zal de kijker telkens verwend worden door een commentator vergezeld van een co-commentator uit de volleybalwereld voor duiding en analyse.
Alle prominente zenders nemen hieraan deel zodat de wedstrijden zullen te zien zijn op Telenet, Proximus TV, Voo en Sporza Livestream.

De 6 wedstrijden uit Liga Heren PO2 zullen op YouTube en Facebook te zien zijn.
• Play off 1 Heren (Champions PO) : elke speeldag 1 wedstrijd op de nationale zenders
• Play off 2 Heren (Challenge PO): elke speeldag 1 wedstrijd beschikbaar voor de regionale zenders
• Play off Finale Heren (Best of 5) : alle finale wedstrijden op de nationale zenders
• Play off Finale Dames : de twee halve finales en 1 finale wedstrijd op de nationale zenders

De definitieve kalenders hangen af van hoe de reguliere competitie zich zal ontrollen. Van zodra alle exacte data  gekend zijn, worden deze data, uren en locaties gecommuniceerd.