De Yellow Tigers kennen hun tegenstanders van EK in eigen land!

Zopas vond in Napels de loting van het EK2023 plaats. De Yellow Tigers kennen de vijf tegenstanders die naar Gent zullen afzakken om de poulefase af te werken. Ook de Red Dragons weten tegen welke naties zij het opnemen.

Een wedstrijdschema voor de poulefase in Gent is nog niet bekend, maar onze tegenstanders zijn: Slovenië (CEV-14), Servië (CEV-1), Polen (CEV-9), Oekraïne (CEV-13) en Hongarije (CEV-22).

De poulefase wordt afgewerkt in de Topsporthal in Gent, vanaf de kwartfinales trekken de Belgian Yellow Tigers naar Paleis 12 in Brussel.

Om de Yellow Tigers naar ongekende hoogtes te stuwen hebben ze jullie vocale ondersteuning nodig! We werken volop aan een speciaal belevingsaanbod zodat jullie als volleybalclub met z’n allen optimaal van het Europees Kampioenschap in België kunnen genieten. Over dat pakket vertellen we jullie snel meer!

De Red Dragons mogen zich opmaken voor een trip naar Italië. Daar zullen ze het in poule A opnemen tegen gastland Italië (CEV-1), Servië (CEV-5), Duitsland (CEV-8), Zwitserland (CEV-20) en Estland (CEV-24).